Genel Laboratuvar Standartları

100mM Phosphate. pH 3.00 +/- 0.03 (5 L Drum)

Genel Laboratuvar Standartları

10g/l Erbium Perchlorate in Water

Sakkaroz Standartları (Su Matriksli)

11.2 % Sucrose in Water

Sakkaroz Standartları (Su Matriksli)

11.5 % Sucrose in Water

Şarap Sektörü Standartları ve Reaktifleri - Wine Spesific

11% v/v Ethanol/Water – nominal density 0.98352g/ml

Sakkaroz Standartları (Su Matriksli)

12 % Sucrose in Water

Sakkaroz Standartları (Su Matriksli)

12.5 % Sucrose in Water

Şarap Sektörü Standartları ve Reaktifleri - Wine Spesific

12% v/v Ethanol/Water – nominal density 0.98235g/ml

Şarap Sektörü Standartları ve Reaktifleri - Wine Spesific

13.5% v/v Ethanol/Water – nominal density 0.98065g/ml

Şarap Sektörü Standartları ve Reaktifleri - Wine Spesific

14% v/v Ethanol/Water – nominal density 0.98008g/ml

Sakkaroz Standartları (Su Matriksli)

15 % Sucrose in Water

Şarap Sektörü Standartları ve Reaktifleri - Wine Spesific

16% v/v Ethanol/Water – nominal density 0.97787g/ml

Sakkaroz Standartları (Su Matriksli)

20 % Sucrose in Water

Genel Laboratuvar Standartları

20% Citric Acid Reagent

Şarap Sektörü Standartları ve Reaktifleri - Wine Spesific

20% v/v Ethanol/Water – nominal density 0.97356g/ml

TOC/TIC Standartları - Cihaza Özel

25 ?S/cm Conductivity Standard for Calibration

TOC/TIC Standartları - Cihaza Özel

25 ?S/cm Conductivity Standard for Calibration

Sakkaroz Standartları (Su Matriksli)

25 % Sucrose in Water

TOC/TIC Standartları - Cihaza Özel

25?S/cm Conductivity Standard for Calibration